Krachttraining

kracht en conditie training

Welkom

Welkom op deze webpagina. Hier staan allerlei artikelen die betrekking hebben op fitness. Of je nu je conditie wil verbeteren, kracht van je spieren of de explosiviteit, alles kan met deze artikelen. Zo staan er dumbells voor ieder niveau. Of je nu net begint en met 1 kilo aan de slag wil of je bent gevorderd en wil met 10 kilo aan de slag alles is mogelijk. Op deze website staan niet alleen dumbells, ook de halterstangen, halters, buikspierentrainers, gewichtvestjes en handschoenen voor meer grip.

Adidas Halterstang

Deze halterstang is t gebruiken voor verschillende spiergroepen. Bijvoorbeeld te gebruiken voor je biceps en triceps, maar ook voor je been –en bilspieren. Deze stang is sterk en duurzaam. Het gewicht van de stang is 7.5 kilo en er kunnen halters op worden gemonteerd met een diameter van 25 millimeter.

naar de website

Reebok band set

Deze banden zijn perfect om je arm-en beenspieren te trainen. Je krijgt twee banden met een Het weerstandsniveau van niveau 1 en 2. Deze banden zijn ook geschikt als warming-up.

naar de website

Adidas halterschijf 10 kg

Dit is een halterschijf van het merk Adidas van 10 kilo. De schijf wordt los geleverd. Deze halterschijf is geschikt voor halterstangen met een diameter van 25 millimeter. Deze halterschijf kan ook los voor oefeningen gebuikt worden.

naar de website

Kettlebell Reebok

Dit is een kettlebell van 5 kilogram van het merk Kettler. Deze kettleball is voor de echte beginners en geschikt voor plyometric oefeningen en andere spierverstekende oefeningen.

naar de website

Dumbells 10 kilogram

Dit is een dumbellset van 10 kilo. Je kan je work-outs zo zwaar maken als jij dat wil. Er zijn 4 schijven van 0,5 kilo en 4 schijven van 1.25 kilo. Door de draaisluitingen kan je makkelijk van schijven wisselen.

naar de website

Trainingshandschoenen Adidas

Dit zijn ideale trainingshandschoenen van het merk Adidas in de maat S/M. Je kan ze makkelijk aan en uittrekken door de elastische sluiting. De handschoenen hebben een stevige grip, ideaal voor verschillende workouts.

naar de website

gewichten Reebok 1 kg

Deze felgele gewichten van het merk Reebok zijn ideaal voor het trainen van je bovenlichaam. Het zijn twee gewichten van ieder 1 kilo. Dus vooral gewichten voor beginners. Dankzij de comfortabele grip liggen de gewichten goed in de hand.

naar de website

Adidas gewichtsvest

Dit is een gewichtsvest van het merk Adidas, die voor veel verschillende trainingsmogelijkheden zijn te gebruiken. Je kan dit vest gebruiken voor snelheid, sprongkracht, spierkracht, conditie en explosieve kracht. In et vest zitten 10 uitneembare gewichtjes van elk 450 gram. Dus een maximaal gewicht van 4.9 kilo. Het vest is comfortabel met klittenbandsluiting.

naar de website

Dumbells 15 kilogram

Dit zijn dumbells van 15 kilo bij elkaar met een comfortabele grip. Er zijn 2x 1.5 kilo, 2 x 2 kilo en 2x 4 kilo. Er zit ook een dumbellhouder bij, zodat je het makkelijk kn opbergen. De gewichten zijn te gebruiken voor verbetering van spierkracht, spiercoördinatie en spierbalans.

naar de website

Kettler halterset

Een halterset van 10 kilo van het merk Kettler. Er zijn 2 schijven van 1,5 kilo en 2 schijven van 2.5 kilo. Plus een korte halterstang met rubberen greep van 35 centimeter.

naar de website

Adidas gymtrainer

Met deze door gymtrainer train je gemakkelijk verschillende spiergroepen. Denk aan bijvoorbeeld je triceps, biceps, schouderspieren en core. De maximale draagkracht is 110 kilo.

naar de website

griptrainers Reebok

Dit is een set van 2 griptrainers van het merk Reebok. Ze hebben een met foam bekleed handvat in de kleur cyaan. Ze hebben een stevige weerstand voor optimaal gebruik. Je kan dit gebruiken om de kracht in je handen te vergroten.

naar de website

Kettlebell 7.5 kg

Dit is een Kettlebell van het merk Reebok van 7.5 kilo. Deze kettlebell is geschikt voor plyometric oefeningen. Het ligt fijn in de hand en is beschermend tegen deuken.

naar de website

Reebok gewichten 2 kg

Deze blauwe gewichten van het merk Reebok zijn ideaal voor het trainen van je bovenlichaam. Het zijn twee gewichten van ieder 2 kilo. Dus vooral gewichten voor beginners. Dankzij de comfortabele grip liggen de gewichten goed in de hand.

naar de website

Kettler halterset

Met deze halterstang kan je niet alleen de biceps en triceps trainen. Ook je schouderspieren en�. Door de handige draaisluiting kun je gewichten makkelijk verwisselen. De stand zelf is 7.5 kilo en heeft een prettige, stevige grip.

naar de website